Met deze tips kan de zomer in uw tuin niet meer stuk

Genieten van uw tuin

De zomer is het uitgelezen seizoen om te genieten van uw tuin. Wist u dat met enkele relatief eenvoudige ingrepen uw tuin omtovert in een pareltje van zomerplezier voor u en uw huisgenoten?

Ga voor terrasaanleg

Met een aangenaam klinker- of houten terras kiest u voor sfeer en gezelligheid in uw tuin. Gezellige tuinfeestjes met familie en vrienden verlopen in een uiterst aangename sfeer dankzij uw sfeervolle terras. Bent u niet meteen een handige Harry? Dan vindt u beslist wel een ervaren tuinaannemer die de terrasaanleg (en eventueel terrasonderhoud) voor zijn rekening neemt.

Kies een mooie tuintafel

Niets zo aangenaam als gezellig tafelen in uw tuin met een glas wijn erbij. Dat wordt lastig wanneer u geen passende tuintafel hebt. Kies daarom voor een mooie en voldoende grote tuintafel. Die staat garant voor een zomer vol tuinplezier.

Sfeer met een haard of vuurkorf

Spijtig genoeg zijn niet alle zomerdagen even warm. Soms kan het weer het wat laten afweten en dan is een vuurkorf of -haard een welgekomen opwarmer om toch nog buiten te kunnen zitten.

Omring u met groen

In een tuin mogen de nodige aanplantingen niet ontbreken. Het groen van uw tuin creƫert niet alleen een natuurlijke maar ook een rustige sfeer. Er is ontzettend veel keuze aan aanplantingen die uw tuin een mooie meerwaarde schenken. Kent u er zelf niet zoveel van? Laat u dan professioneel adviseren. Een bekwame tuinaannemer zal u hierbij deskundig begeleiden. Daarbij bekijkt hij eerst de huidige situatie in uw tuin en raadt u de voor uw tuinbodem meest geschikte planten aan. Ook neemt een specialist indien gewenst het terrasonderhoud voor zijn rekening.

Kies voor Tuinwerken Jack

Hebt u een specialist voor terrasaanleg en terrasonderhoud nodig? Met Tuinwerken Jack bent u zeker van een allround tuinpartner die uw tuin omtovert tot een echt pareltje van ontspanning. Snel genieten van uw eigen tuin? Neem dan snel contact met hem op.

Reacties zijn gesloten.