Totaalproject voor uw tuinaanleg

Renovatie van uw tuin van a tot z

Wilt u uw tuin ook graag eens een complete make-over geven? Een renovatie van uw tuin van a tot z brengt vele voordelen met zich mee. Een vernieuwing van uw tuin geeft uw huis meteen de gewenste uitstraling. Houdt u bijvoorbeeld van een moderne en strakke vormgeving? Dan kan dat ook in uw tuin worden gerealiseerd. Daarnaast kunt u uw tuin door Tuinwerken Jack Buelens zó laten inrichten dat het in het vervolg gemakkelijk is te onderhouden. Dit bespaart u veel ergernis, tijd en moeite, en tegelijkertijd bent u verzekerd van een goed verzorgde tuin.

Natuurlijk kunt u het periodieke onderhoud ook aan ons uitbesteden. Voor een complete tuinrenovatie maken wij een tuinontwerp en verzorgen zowel de beplanting en de inrichting van uw tuin als de nodige grondwerken. Naast de tuinaanleg nemen wij ook de gehele bestrating voor onze rekening en realiseren de aanleg van paden, opritten en terrassen. Bij Tuinwerken Jack Buelens bent u dus aan het juiste adres voor een grondige renovatie van a tot z van uw tuin en buitenruimte.

Realisatie van al uw wensen

Bij Tuinwerken Jack Buelens staan de wensen van de klant centraal. In alle fases van het tuinproject vindt er geregeld overleg plaats. Graag bespreken wij met u alle ideeën voor uw totale tuinrenovatie, helpen u bij het maken van de juiste keuzes en houden u goed op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden.

Onze tuinprofessionals maken vooraf een compleet tuinontwerp dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Zo neemt Tuinwerken Jack Buelens niet alleen uw tuin onder handen, maar realiseren wij meteen ook een zit- en loungeplek en/of een terras. Ook gaan wij vlot en netjes te werk, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden. Zo ziet u binnen afzienbare tijd al resultaat van ons werk, waarna u kunt gaan genieten van uw compleet gerenoveerde en mooi uitziende tuin. Neem nu contact op voor een offerte voor tuinaanleg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *